joi, 24 ianuarie 2013

Stimati politicieni, demisionati dracu' odata!


Iubitilor alesi, iubi-v-ar Nosferatu', demisionati, plecati si nu va mai intoarceti! Nu va dati seama ce bine ne-ati face...
Din cauza prostiei si lacomiei voastre, se poate ajunge ca in curand romanii sa si-l doreasca pe Ceasusescu. Sau pe Hitler. Nu aveti capacitatea sa intelegeti ce rau faceti romanilor.


Ganditi-va, daca mai sunteti in stare, dupa ce va numarati privilegiile si conturile, cat de fericita ar fi Romania fara voi. Chiar si cu cele mai proaste legi in vigoare, daca iubita clasa politica ar sucomba si ar disparea pentru 10 ani, ar fi pentru Romania o perioada de maxima inflorire. Cadrul legal si cel fiscal ar avea in sfarsit stabilitate. S-ar face extraordinare economii. In Palatul Parlamentului ar putea functiona institutii de cultura, muzeul comunismului sau galerii comerciale. Talcioc de s-ar face si tot ar avea un venit propriu acel loc blestemat.

Ar disparea si ura si crisparea de pe fetele romanilor. Poate n-ar mai pleca din tara asa furiosi. 

Stimati politicieni, demisionati dracu' odata! Si plecati. Si nu mai reveniti pentru macar zece ani. Un deceniu fara politicieni. Va puteti imagina? Fara modificari ale schimbarilor care se aplica la fiecare solstitiu, echinoctiu, marti de dupa luni, sau schimbare de ciorapi. Fara precupeti a caror grija suprema este sa-si recupereze cat mai repede investitia in scaun, pentru ca in cele patruzecisisase de luni ramase dupa amortizare sa traga si mai tare, ca doar e legal. Cum ar fi fara acesti maidanezi? Am iubi cainii vagabonzi. Am iubi statul. Am iubi prezentul. Am iubi, in sfarsit, Romania.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu